Rreziku i mbetur në shoqërinë tonë …


CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Atomzeichen – kudo…


Atomzeichen – kudo…

Nga dhe shpesh boshte Unë vij këtu,
Unë duhet të them – sepse ajo shkëlqen por shumë!
Kudo në kthetrat depo
Është e mbeturinave bërthamore në aisles.
Dhe, edhe këtu në Braunschweiger Tokën
Konrad, Morsleben dhe Asse njohur mirë.
Por kush mendon për këto ditë
Për të gjithë shumë dokumente bërthamore…
Ne shikuar por në qiell
Prodhohet vetëm me sytë e mëdhenj fëmija Krishti.
Dhuratat tani – dhe mjaft i shpejtë,
Pyetja për të ardhmen unë nuk të alternativ.
Disa ditë ne solln të bëjmë asgjë,
Nga gjuetia e jetës thjesht ruhn.
Dhe Herre Krishti pastaj na paraqitur,
Por askush nuk mendon për të ardhmen.
Janë të fëmijës mirë, janë fëmijës zemëruar,
Beat që vetëm Wind!
Qese e vogël, të cilat tashmë të gjithë janë atje,
Shpërndara në të vërtetë miniera kripë.
Shumë mirë merituar, ne kemi shkopin,
Të bëjë për fëmijët tanë nuk është e mirë.
Djegia qirinj pemë – është e qartë,
Rrezet por jo një mijë vjet.

Oh unë mendoj, I mbyll sytë e mi,
Atomet për festën e padobishme.
Tani flasim, Z. Christian, si ju këtu poshtë gjeni,
Janë të mirë të fëmijës, janë fëmijës zemëruar?

Nga dhe shpesh boshte Unë vij këtu,
Unë duhet të them, atje shkëlqen, shumë…

(pa pagesë pas një poemë nga Theodor Storm 1817-1888 / Knecht Ruprecht)

Lexuar Lidhjet më interesante ju lutem kritike! : Zyra Federale për Mbrojtjen nga Rrezatimi; Asse

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

(njerëzor)Chain Reaction kundër bërthamore – stacioni im Brokdorf…

Tani më në fund kam arritur – Video im i vogël për reaksion zinxhir veprimit nga 24. Prill 2010 për të përfunduar.

Kjo ishte një e shtunë me diell, Kur arritëm në mëngjes 9.00 pm nis me tren të veçantë Dashuri Power Express nga Braunschweig. Atmosfera në compartments ishte e madhe! Nga të rinj për çdo gjë të vjetër ishte e përfaqësuar. Lexime (TAZ – Gazeta ime rregullt) vë në tabelat dhe ajo u pushtua sanduiçe, Kafe dhe muzikës në makinë e ngrënies, ku të gjithë, kërkuar, mund të shkundur një këmbë.
Koha për diskutime interesante nuk ishte e mjaftueshme dhe fëmijët ishin duke luajtur me lodra e tyre.

Në Itzehoe arritëm në 13.00 për të parë dhe hyri në pritje autobusë për të përzënë në të për Brokdorf. Pas mbërritjes, u takuam shumë njerëz me parulla anti-bërthamore suns, të gjithë nga të cilat bërë rrugën e tyre te dige. Delet duke kullotur para dige dhe vijës së njerëzve të mbledhur në kreshtë dige. Prapa ishte i njëjtë, në diell në një mijë ngjyra stoli reflektuar. Në sfond ju mund të shihni në central bërthamor Brokdorf, dhe para se zinxhiri dukje të pafund të shumë njerëzve ngjyra.

Një 14.30 PM pastaj mori mbylljen zinxhir. Ne përmbledhur duart tona dhe mposhti boshllëqet e vogla me shiritat apo jumpers.

Ne kishim bërë atë – zinxhiri ishte! 120 km nga centrali bërthamor Krümmel në NPP Brokdorf… Ishte një ndjenjë e madhe!

Pas veprimit, unë shkova në miting në krah të centralit bërthamor Brokdorf. Një grup nga Braunschweig luajtur dhe kërcenin dhe festuan suksesin më të madh në historinë e lëvizjes anti-bërthamore. Ne gjithashtu mësuar nga veprimet e tjera në objektin e magazinimit të përkohshëm me më shumë 8000 Njerëzit dhe në Biblis me 20.000 DemonstrantInnen. Shtuar së bashku, ishin të shtunën në mënyrë tronditëse 148.000 Njerëzit kundër energjisë bërthamore në këmbë!!!

Në mbrëmje menjëherë pas 22.00 Jam ne ishim të gjithë në mënyrë të sigurtë kthehet në Braunschweig – disi të lodhur por të lumtur për aksionin e suksesshëm. Kjo ditë ishte e vlefshme dhe i dërgon një mesazh të qartë!

Këtu Video im i vogël:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Zinxhir reagimi më 24 prill 2010: Ne kemi fituar bastin…

mëngjes në 9.00 Shikojnë ajo shpërtheu në tren të veçantë nga Braunschweig. Me një shpinës të vogël, pajisur Video kamera dhe një aparat takova në tren për shumë si-mendje. Të gjitha Einte uns Motto das:

“zgjasë rrezikun bërthamor? thonë se nuk ka!”

Die reaksion zinxhir njerëzit duhet të jetë një hap i parë në fushatën për mbylljen e centraleve bërthamore Brunsbüttel, Krummel, jetë Biblis dhe Neckarwestheim. Mbi një distancë prej 120 km nga centrali bërthamor Krümmel për të mbjellë Brunsbüttel duhet të formojnë një zinxhir njerëzor kundër centraleve bërthamore. Në një Artikulli i mëparshëm I kishte bast, që ne mund të bëjë atë… Dhe rezultati ishte e madhe!!!

ajo ishte protesta më e madhe në historinë e lëvizjes anti-bërthamore! 120.000 Njerëzit kanë marrë pjesë në "demonstratë në distancë të gjatë" në Schleswig-Holstein dhe Hamburg! Në të njëjtën kohë NPP Biblis ishte nga 20.000 Fuqia e rrethuar bërthamore dhe Gegenern 7.000 demo përqëndruar në mbetjeve bërthamore objektin e magazinimit të përkohshëm. Nëse unë të llogarisë saktë, atëherë ishin të shtunën e kaluar 147.000 kundërshtarët e energjisë bërthamore për të dhënë!!!

Këtu është një film i shkurtër – nga lart dhe nga poshtë:

fotografitë ajrore të zinxhirit (click!):

Dhe më shumë fotot e veprimit (click!):

Në dy javë, zgjedhjet shteti në North Rhine-Westphalia do të zhvillohet (9.Më shumë). Tani ajo është e, presioni, e bën këtë veprim të madh në politikanët, për të ruajtur dhe të bëjë thirrje për një koncept të ri të energjisë së federale dhe të shtetit: off reaktorët bërthamorë dhe për të ndryshuar në një formë tjetër të energjisë!

Këtu për një lidhje të ausgestrahlt.de: Që ju mund të bëni…

Këtu Video ime me reaksion zinxhir: zinxhir njerëzor – vendndodhja Brokdorf

Dhe kush ishte, dhe më shumë? – Nismëtarët e zinxhirit anti-bërthamore janë Federata për Mjedis dhe Nature Conservation Germany (Bund), .ausgestrahlt organizatën anti-bërthamore, Campact rrjeti fushata dhe Arbeitsgemeinschaft Schacht Konrad. veprimi është mbështetur edhe nga Attac Gjermania, e.V. gjermane Renewable Energy Federation, aleancë 90 /Të Gjelbrit, DGB North, gjermane Naturschutzring – DNR, Aleanca Klima, Aid Environmental gjermane – DUH, E Majta, Dr. Thomas Schaack – Zyrtari i Mjedisit Nordelbische Church, Ungjillore Youth Hamburg, Forumi bashkë kundër magazinimit të përkohshëm dhe për një politikë të përgjegjshme të energjisë (Gundremmingen), Youth gjelbër, IG Metall Coast, IG Metall Saksonia e Ulët dhe të Saksoni-Anhalt, IG Metall Unterelbe, Mjekët Ndërkombëtare për Parandalimin e Luftës Nukleare – IPPNW, Socialistët e rinj në SPD – Socialistët e rinj, Miqtë e Gjermanisë Natyrës, Partia Social Demokratike e Gjermanisë – SPD.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Bast – ne kemi krijuar reaksion zinxhir më 24 prill…

Am 24.April 2010 duhet një 120 të km i gjatë zinxhir njerëzor formuar si një shenjë mbresëlënëse kundër centraleve bërthamore nga centraleve bërthamore Brunsbüttel deri AKW Krümmel- Moto: “Fikni centrale bërthamore”. Dhe kjo dy javë para zgjedhjeve në North Rhine-Westphalia dhe dy ditë para përvjetorit të katastrofës së Çernobilit!
Zinxhiri i njeriut është nga 14.30 Clock për 30 Janë minutë dhe një program i gjallë i veprimit duhet të kryhet njëkohësisht.

Informacione të mëtejshme mund të ju mbi Duart-në home page ausgestrahlt.de shkoj.
Përshkruar atje, si ju mund të merrni atje në trena të veçanta të veprimit dhe si të bëni ju vetë reklamat veprimin mund të: Broadsides, Postera, Tabelat, Mails Zinxhiri, Kinospots, Lokalpresse, Organizimi autobusë…

Route dhe koha dhe ndarja e rajoneve në seksionet rrugës mund të ju këtu shih!

Edhe një zinxhir, në të cilën njerëzit në një distancë prej rreth pesë metra janë, është një sukses. Për këtë do të 24.000 Njerëzit e nevojshme. Por sigurisht, zinxhir mund të jetë ngritur afër. Atëherë veprimi është me të vërtetë i madh.

Çdo metër akuza! Çdo akuza personi! Zählst! Kjo është ajo vend .ausgestrahlt kinema për 120 Veprimi kilometër- dhe zinxhir njerëzor në 24. Prill. Si i tillë. 50 Sekonda, drejtuar dhe prodhuar nga një regjisor në Mynih me përkrahjen aktive të disa duzinë .ausgestrahlt aktive. Këtu vend kinema, Yes ju mund të ofrojë në kinema tuaj të preferuar – Spot shkarko nga serveri dhe ndoshta. djeg ne DVD!(Për detaje në faqen e internetit)

Count Me In – dhe ju???

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.