1.More 2018 ing Braunschweig: Rally, May Day demo lan …

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1. More 2016 ing Braunschweig: Rally, Demo, Maifest …

Die Stände auf dem Maifest im Bürgerpark sieht man hier: Maistände

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1. More 2015 ing Braunschweig – Rally, May Day demo lan…

Ing semboyan “Die Zukunft der Arbeit gestalten wirfand am 1.Mai 2015 die Gewerkschafts-Kundgebung auf dem Burgplatz in Braunschweig statt.
Hier das leicht geschnittene Video:

Anschließend fand wie jedes Jahr die Demonstration zum Bürgerpark statt, wo es ein familiäres Maifest gab.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1. More 2013 ing Braunschweig …

proyek apik, Sichere Rente, Soziales Europa war das Motto der Gewerkschaftskundgebung auf dem Burgplatz in Braunschweig:

Die Demonstration und das Maifest im Bürgerpark:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1. More 2011 ing Braunschweig – Rally, May Day demo lan …

taun iki presented 1. May ing weather sampurna – Sunshine tanpa pungkasan! Nanging taun iki padha nyedhaki marang ing liburan iki ing acara DGB ing Castle Square in masalah penting Brunswick!

Ing tema acara taun iki kang DGB: Iki paling – bayaran padha, proyek apik, sosial keamanan!

Nanging ora mung masalah utama padha wungu, nanging uga Braunschweiger masalah kayata Nazi ngrancang Maret ing 4. Juni taun iki lan kahanan ing sekolah Brunswick.
Ing demo kita tindak Bürgerpark (ngendi menara saka EBA minangka memorial isih stands) lan iku wektu kanggo katelu karo kulawarga kabèh lan materi Alexa uga dijupuk kanggo akeh warung.

Aku dijupuk loro video:


Download Video utawa Mp3
   

Download Video utawa Mp3

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

25 Mengeti saka bilai Chernobyl – Tindakan Demo Konrad 25/04/2011 …

Ing ngarep 25 Taun, Rude Awakening wonten ing Chernobyl. taun iki, kabeh padha obah acara lingkungan sing tetanduran nuklir Fukushima – lan ora ana kang mangerténi, carane bakal mungkasi ana.
Monumen kanggo Chernobyl njupuk mungsuh daya nuklir kesempatan, ing 12 kanggo nduduhake beda panggonan ing Republik.
Bapakmu ing tanduran daya nuklir Biblis lan Grafenrheinfeld saben 15.000 Wong, ing crumbs 17.000, ing Gundremmingen 10.000, ing Grohnde 20.000, ing Brunsbüttel 6.000, Neckarwestheim 8.000, ing Esenshamm 5.200, ing Philippsburg 3.000.
tontonan menyang Camping sampah nuklir ing Braunschweiger Land 11.000, Gronau 10.000, ing Lubmin 2.000. Uga wis luwih 25.000 Wong ing tumindak internasional ing Cattenom lan Fessenheim ing dalan. Total negoro njupuk liwat 120.000 Wong melu ing panggonan tumindak.

Miwiti TCTerms padha akeh titik, saka ngendi iku banjur biasane tindak menyang rallies dening Bicycle. Ngiwa Braunschweig wis mandeg dheweke ing pengadilan Frankfurt. Ana wong kanepson ing energi nuklir ing game mbuwang ana ing “atom”-skip dosis. video cilik ing sisih kiwa nuduhake mandeg kita.

salajengipun 12:15 Iki kita tindak dening Bicycle in convoy ing menyang Konrad rapat umum massa kulawarga. 10.000 pejuang Nuclear mirengke ing cuaca panas pidato. Sing ora duwe wektu ing Paskah ana, teka ing rapat umum, kene wis kesempatan, pidato (mung rada shortened) kanggo ngrungokake. Aku ketemu utamané menarik panganggo wanita ing mburi video iki, kacarita saka panggonan sing ing informasi konkrit lan tumindak…

Kesimpulan: decommission reaktor langsung, mungkasi sampah produksi nuklir lan -Transporte, ngilangi senjata nuklir!

     

Download Video utawa Mp3

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Ing Castor nggulung lan nggulung lan stands… Tumindak marang energi nuklir ing Wendland…

Ana kita tindak! Ing rapat umum massa marang Castor Dannenberg! Miturut nglumpukake padha 50.000 Wong ing kaki lan kita padha ana. A sawetara glimpses nuduhake film cilik. Nanging iki mung awal saka mbantah marang transportasi Castor kanggo Gorleben. Mung dina iki utawa sesuk rawuh ing transportasi Castor. Ewon pejuang ingkang kalebet ing Wendland lan pengin women transportasi, kanggo nyetel karakter kal cetha Polti. Iki wektu mbantah wis diwiwiti ing Prancis…

Gambar Next: Pictures of kula Pictures of Helmut
Castor-mblokade 2010 – review dening Ute

Uga ing Brunswick taun iki ana mbantah marang Castor ing. 50 Anggota panitia koordinasi Asse II – minangka akeh minangka tau sadurunge – digawe cara kanggo Dannenberg Camp. Dheweke mandegake ing ngarepe istana Braunschweig lan ing statements singkat privasi nuklir pemerintah wis ngritik lan disebut kanggo melu ing mbantah marang Castor.

A video anyar saka graswurzel.tv kanggo Castor 2010:


Download Video utawa Mp3

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

buruh VW pindhah marang paket austerity pamaréntah ing dalan…

Letzten Sonnabend, ing 8. September 2010, gingen die Arbeiter des VW-Werkes direkt von ihrer Betriebsversammlung auf die Straße. Sie demonstrierten unter dem Motto:
Gerecht geht anders! Kurswechsel für ein gutes Leben!”

Dass den Arbeitern langsam der Kragen platzt, ist angesichts der Politik der Regierung mit den Sozialkürzungen für die armen Bevölkerungsteile verständlich. Aber diese Demonstration mit anschließender Kundgebung auf dem Burgplatz soll nur ein Anfang sein. Der Regierung wird wohl einheißer Herbstbevorstehen.

Mit der Videokamera war ich dabei und habe die Reden gefilmt (leicht geschnitten).


Demonstration und Rede von Michael Kleber – DGB Propinsi Ketua


Rede von Uwe FritschBetriebsratsvorsitzender VW Braunschweig


Rede von Frank BsirskeVorsitzender Gewerkschaft ver.di

Mugi, dies war nur der Anfang und der Protest gegen diese Regierungpolitik wird noch tiefer und breiter, damit diese CDU/FDP-Regierung abgelöst wird!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

1 Mei ing Braunschweig…

Wingi ketoke ing Braunschweig srengenge lan kanthi mangkono ana kahanan apik kanggo 1. More. Wektu punika 1. Bisa minangka Labor Day, Disebut Mei Day utawa dina perjuangan saka gerakan pegawe. Ing Braunschweig ketemu iki taun loro rapat umum ing Kastil Square, demo lan Mei Festival ing Park warga tinimbang.

Asil iki legal liburan awal 1886 dening Amérika Lor pegawe gerakan. Dheweke disebut kanggo pelaksanaane dina wolung jam kanggo serangan umum ing 1. Wiwit auf (Dipuntedahaken demo massa ing 1. More 1856 ing Australia, kang uga nuntut dina wolung jam).

Nazi disebut dina iki ing “Liburan saka pegawe nasional” sing, nalika begalan kumpulan perdagangan lan trade union kantor padha diobong. 1934 digawe Nazi dina liburan nasional.

Sawise teror coklat tradisi lawas saka 1 Mei iki resumed. Ing GDR mantan, dina iki malah "wasit internasional- lan liburan wong digunakake kanggo tentrem lan sosialisme hyped ". Ing Jerman ana ndhuwur kabeh dina kumpulan.

Ing kaping anyar, saliyane kanggo ing kumpulan perdagangan uga ngisi mahasiswa uga nuklir mungsuh daya protest. Ing 1. Uga dadi gambar pangilon saka gerakan sosial.
Sawetara nggunakake dina banget boisterous rampage – minangka saiki bali ing Berlin lan Hamburg. Nanging perang ing Braunschweig ana tilak. Sawise rapat umum iki ngrayakake KALUBÈRAN ing umum taman karo bir lan ke. Cuaca diundang kabeh kulawargané kanggo.

Nanging ndeleng dhewe:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.