1.Më shumë 2018 në Braunschweig: Mbledhje, Maj demonstrim Day dhe …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

1. Më shumë 2016 në Braunschweig: Mbledhje, demonstrim, Maifest …

Stalla në Festivalin e majit në park publik është parë këtu: Maistände

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

1. Më shumë 2015 në Braunschweig – Mbledhje, Maj demonstrim Day dhe…

Nën moton “Formësimin e të ardhmes së ne punojmë” Fand I 1.Mai 2015 Tubimi bashkimi në Sheshin Castle në Brunswick në vend.
Këtu, Video redaktuar pak:

Pastaj demonstrimi për park publik ishte si çdo vit, ku ka pasur një Mayday familjes.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

1. Më shumë 2013 në Braunschweig …

Puna e mirë, Pensioni i sigurt, Evropa sociale ka qenë motoja e tubimit sindikale në Burgplatz në Braunschweig:

Demonstrata dhe Festivali maj në park publik:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

1. Më shumë 2011 në Braunschweig – Mbledhje, Maj demonstrim Day dhe …

Këtë vit prezantoi 1. Maj në mot të përsosur – Sunshine pa fund! Por këtë vit u afrua në këtë festë në rast DGB në sheshin Kalaja në çështje të rëndësishme Brunswick!

Tema e ngjarjes së këtij viti DGB: Kjo është më së paku – paga të drejta, Puna e mirë, sigurime shoqërore!

Por jo vetëm janë ngritur çështjet e mëdha, por edhe çështje Braunschweiger si naziste planifikuar të marshojnë në 4. Qershor të këtij viti dhe situata në shkollat ​​Brunswick.
Në demonstratën shkuam në Bürgerpark (ku kulla e EBA si një memorial ende qëndron) dhe se ishte koha të partisë me të gjithë familjen dhe material marrë gjithashtu informacion në stalla shumë.

I shtënë dy video:


Shkarko Video ose MP3
   

Shkarko Video ose MP3

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

25 Vjet pas Çernobilit – Veprimi Demo Konrad 25/04/2011 …

Para 25 Vjet, meltdown ka ndodhur në Çernobil. Këtë vit, të gjithë ishin duke lëvizur ngjarjet që rrethojnë bimët bërthamore në Fukushima – dhe askush nuk e di, se si do të përfundojë atje.
Memoriali për të Çernobilit mori kundërshtarët e energjisë bërthamore një mundësi, në 12 për të treguar vende të ndryshme në Republikën.
protestuan në centralin bërthamor Biblis dhe Grafenrheinfeld çdo 15.000 Njerëz, në crumbs 17.000, në Gundremmingen 10.000, në Grohnde 20.000, në Brunsbüttel 6.000, Neckarwestheim 8.000, në Esenshamm 5.200, në Philippsburg 3.000.
demonstruar në vendet e mbeturinave bërthamore në Tokën Braunschweiger 11.000, Gronau 10.000, në Lubmin 2.000. Gjithashtu kishte edhe më tej 25.000 Njerëzit në veprimet ndërkombëtare në Cattenom dhe Fessenheim në rrugë. Total mbarëkombëtare mori përsipër 120.000 Njerëzit marrin pjesë në vendet e veprimit.

pikat filluar ishin shumë ndalesa, nga ku pastaj zakonisht shkoi në tubimet me biçikletë. E majta Braunschweig kishte të ndaluar atë në gjykatën e Frankfurtit. Ka gjithë pakënaqësinë e tij mbi energjinë bërthamore në një lojë hedhur ishte në “atom”-skip doza. Video të vogla në të majtë tregon ndalesë tonë.

më pas nga 12:15 JAM ne shkuam me biçikletë në kolonë për në tubim masiv familjes Konrad. 10.000 Aktivistët bërthamore dëgjuar në mot me diell fjalimet. Të cilët nuk kanë kohë për të hënën e Pashkëve, për të ardhur në miting, këtu ka mundësi, fjalimet (vetëm shkurtuar pak) për të dëgjuar. Kam gjetur veçanërisht interesante kontributet e grave në fund të kësaj videoje, raportuar nga vendet e tyre në informacion dhe veprime konkrete…

Përfundim: mbylljen e reaktorëve menjëherë, ndaluar prodhimin bërthamore mbeturinave dhe -Transporte, Shfuqizuar armë bërthamore!

     

Shkarko Video ose MP3

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Rrotullon pluhur dhe qëndron dhe rrotullon… Veprimet kundër energjisë bërthamore në Wendland…

Am Samstag ging es los! Auf zur Großkundgebung gegen den Castor in Dannenberg! Nach Angaben der Veranstalter waren 50.000 Menschen auf den Beinen und wir waren dabei. Ein paar kleine Eindrücke zeigt der kleine Film. Dabei war dies nur der Auftakt der Proteste gegen den Castor-Transport nach Gorleben. Erst heute oder morgen kommt der Castor-Transport an. Tausende Aktivisten befinden sich im Wendland und wollen den Transport behindern, um ein deutliches poltisches Zeichen zu setzen. Diesesmal fingen die Protestaktionen schon in Frankreich an

Weiter Bilder: Bilder von mir Bilder von Helmut
Castor-Blockade 2010 – ein Erfahrungsbericht von Ute

Auch in Braunschweig gab es dieses Jahr Proteste gegen den Castor. 50 Mitglieder des Asse-II-Koordinationskreisessoviel wie nie zuvormachten sich auf den Weg ins Dannenberger Camp. Dabei hielten sie vor dem Braunschweiger Schloss und in kurzen Statements wurde die Atompolitik der Regierung kritisiert und zu einer Teilnahme an den Protesten gegen den Castor aufgerufen.

Ein aktuelles Video von graswurzel.tv zum Castor 2010:


Shkarko Video ose MP3

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Punëtorët VW shkojnë kundër paketës shtrënguese të qeverisë në rrugë…

të shtunën e kaluar, den 8. Shtator 2010, ishin punëtorë në fabrikën VW direkt nga takimin e tyre të përbashkët në rrugën e. Ata demonstruan me moton:
“Qasje është një mënyrë tjetër! Ndryshimi natyrisht për një jetë të mirë!”

Se punëtorët ngadalë breshëri jakë, është e kuptueshme duke pasur parasysh politikën e qeverisë me shkurtime sociale për popullsinë e varfër. Por ky demonstrim dhe tubim në sheshin Kalaja është vetëm një fillim. Qeveria është një mirë “hot vjeshtë” të jetë i pashmangshëm.

Me kamera kam qenë atje dhe kishte filmuar fjalimet (prerë lehtë).


Demonstrimi dhe Fjala e Michael Kleber – Rajoni DGB Kryetar


Fjala e Uwe Fritsch – Kryetari i Këshillit VW Braunschweig


Fjala e Frank Bsirske – Uninoni Kryetari union

Unë shpresoj, ky ishte vetëm fillimi dhe protesta kundër kësaj politike të qeverisë është akoma më i thellë dhe më i gjerë, kështu që ata qeveria e CDU / FDP do të zëvendësohet!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

1 maj në Braunschweig…

Dje u shfaq në Braunschweig diellin dhe kështu të ofrohen kushte të mira për 1. Më shumë. Ora është 1. Mund të veprojë si Dita e Punës, quajtur Day May ose të arriturat e lëvizjes ndërkombëtare të punës. Në Braunschweig gjetur këtë vit të dy mbajtën një miting të Burgplatz, një demonstrim dhe një festival Mund Dita në vend Bürgerpark.

Rezultati është ky fillimi festë publike 1886 nga lëvizja e Amerikës së Veriut të punës. Ajo bëri thirrje për zbatimin e ditës së tetë-orëshe për një grevë të përgjithshme në 1. mund në (pas demonstratë masive për 1. Më shumë 1856 në Australi, i cili bëri thirrje gjithashtu për ditën e tetë-orëshe).

Nazistët e quajti këtë ditë në “Festa e punës kombëtare” një, duke ndaluar sindikatat dhe zyrat e tyre e sindikatave janë bastisur. 1934 bënë nazistët ditës një festë kombëtare.

Pas terrorit kafe tradita e vjetër e 1 majit ka rifilluar. Në ish-RDGJ ditë edhe u bë "Fight International- dhe pushimi i njerëzve që punojnë për paqe dhe socializmit hyped ". Në Gjermani ajo ishte veçanërisht dita e sindikatave.

Kohët e fundit përveç sindikatave të ngarkuar studentët, si dhe kundërshtarët e energjisë bërthamore të protestuar. Der 1. Mund të bëhet një imazh pasqyrë e lëvizjeve sociale.
Disa përdorin një ditë për të edhe inat egërsuar – si tani kthehet në Berlin dhe Hamburg. Por e trazirave ishte në Braunschweig asnjë gjurmë. Pas tubim u festua me bollëk në birrë Bürgerpark dhe qebap. Moti i ftoi të gjitha familjet në.

Por shih për veten tuaj:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.