spango: me kalimin e kohës …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Pritja e Vitit të Ri 2019 LEFT Brunswick

Kam video në YouTube “privat” në, sepse Mbrojtja e të dhënave General Rregullorja DSGVO.
Kush dëshiron të parë atë, shkruani një e-mail ose me anë të “Kontakt” në këtë blog.

Por me regjistrime zanore nuk ka probleme.

Kështu që këtu është mirëpritur nga Ursula White-Roelle dhe fjalimi nga Victor Perli (MDB) gjendja aktuale dhe punën e tij në Bundestag:

Victor Perli

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

fushatë zgjedhjesh: Fjala e Sahra Wagenknecht në Braunschweig …

Fast 1000 Menschen kamen am 25. August zur Kundgebung DER LINKEN mit Sahra Wagenknecht in Braunschweig.

Neben Sahra Wagenknecht sprachen Cihane Gürtas-Yildirim und Dieter Dehm. Die Kundgebung wurde von Ursula Weisser-Roelle moderiert und von Matthias Wesche musikalisch begleitet.

Dank një Marten…

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

fushatë zgjedhjesh: puna e zakonshme …

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Making Of Kinospot …

gabim në të folur, Lacher, outtakes: prapa skenave të spoteve tona zgjedhore reklamave – një projekt filmi i Cihane Gürtas-Jildirim dhe Marten lot. Falenderim të veçantë për: Marianne, Susanne, Erkan, Cigdem, Judith, Leonie, Werner, Hans, Sebastian, Volker, Dennis. Kandidati / paraqitur brenda: Anke Schneider, Gerald thërrmohet, Gisela Ohnesorge, Hansi Volkmann, Hans-Georg Hartwig, Udo Sommerfeld, Ursula White-Roelle. Paraqitja mysafir nga satirik Thorsten Stelzner.

Përfunduar Kinospot: këtu

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

spot Cinema për zgjedhjet lokale 2016 në Braunschweig: Majtas

Dank një Marten …

Programi komunal 2016 E majta Braunschweig (PDF)

Filmat e reja në vijim mund të shihet në kanalin tonë YouTube:

Anke për çiklizëm:

Gerald për IGS:

Gisela në lidhje me tarifat Kita:

Hans-Georg për Iniciativa Civile:

Hansi mbi punësimin:

Udo në strehim:

Ursula lidhje me transportin publik:

Shumë fun shikuar!

ERGEBNIS DER KOMMUNALWAHLEN

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Gregor GYSI, Majtas: "Pasuria e trashëguar, Por varfëria është trashëguar edhe "

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Biseda Feierabend: Pia Zimmermann dhe Katja Kipping

Feierabend bisedë me kryetarin e Partisë së Majtë Katja Kipping dhe Pia Zimmermann (MDB, Majtas)
jam 18. Nëntor 2015 Shtëpia e Kulturave Botërore – Brunswick.

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Fushata zgjedhore Majtë në Braunschweig: Stelzner, Dehm, WAGENKNECHT, Fricke, bots …

Majtas në Braunschweig është fushata për zgjedhjet parlamentare 2013. Ajo që ne duam që të përshkruani kandidatin tonë të drejtpërdrejtë për Brunswick Andre Patrick Fricke dhe kandidatët federale Diether Dehm dhe Sahra WAGENKNECHT shoqëruar nga Thorsten Stelzner dhe bots.
Unë shpresoj, të bëni zgjedhjen tuaj kalon në të majtë, sepse e vetmja mënyrë për të sjellë ndryshime sociale…

Majtas: Programi për zgjedhjet parlamentare 2013

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Majtas: Programi për zgjedhjet parlamentare 2013 …

E majta ka një program të balancuar për zgjedhjet parlamentare 2013 vendosur, me qëllim të zbatimit ndryshimet shoqërore në kuptimin e drejtësisë sociale. Partia e Majta është një parti politike në Gjermani, më 16. Qershor 2007 u krijua nga bashkimi i WASG dhe të majtë Partisë. Ajo derivon emrin e vet nga pretendimi i një orientim të majtë politik më parë dhe ka për qëllim tejkalimin kapitalizmin drejt socializmit demokratik.

drejtësia sociale është programi i Partisë së Majtë. Para zgjedhjeve dhe pas zgjedhjeve, në parlamente dhe në përleshjet gjatë operacionit, në rrugë, në nismat, në jetën e përditshme: Ne duam të eliminuar varfërinë dhe rishpërndarë pasurinë. Të drejtat themelore sociale, punë e mirë për të gjithë dhe arsim falas. Ne duam për të ruajtur burimet natyrore dhe për të përmirësuar për brezat e ardhshëm përsëri. Ne duam të forcojmë pronën publike e përbashkët dhe për të zgjeruar ofrimin e shërbimeve publike dhe për të përmirësuar. Ne kemi një vizion, se si ne duam të formësojnë rindërtimin ekologjike sociale vetëm. Ne qëndrojmë për një paqe të. Ne mbrojmë të drejtat e qytetarëve dhe ne kundërshtojnë reduktimin e vazhdueshëm të qytetarëve- dhe të drejtat e njeriut. Kjo bën që në fillim të politikës sonë të. Besimi ynë nuk ndryshon, sepse zgjedhjet janë. Shumë flasim tani – koha për fillimin e fushatës zgjedhore – përsëri i politikës sociale, por fjalët kushtojë asgjë. E majta bën presion. Ne duam të siguruar, që flasin.

Lidhje: të jetë aktiv në BTWahlkampf 2013

Majtas - Kabinë e informacionit

Majtas – Kabinë e informacionit


Çdo të shtunë nga 11:00-14:00 AM Infostand (kryesisht) Kohlmarkt Braunschweig. Pjesëmarrja është e lirë…

përmbledhje – Programet zgjedhore të partive dhe pozicionet DGB për zgjedhjet 2013

Dhe kush dëshiron që të ketë atë lehtësisht Wahl-O-Mat për zgjedhjet parlamentare 2013 (me kujdes!):

Wahl-O-Mat

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.