The Fallen Perang Donya II (Tiba saka Perang Donya II)

The Fallen Perang Donya II punika animasi, dokumen data-mimpin bab perang lan tentrem. Dheweke katon ing biaya manungsa saka Perang Donya II lan nggantosi nomer perang ing sajarah, kalebu tren ing konflik anyar, nggantosi ing ombone.

Hello Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.