Kryetarët e komunave për Paqe – Kryetarët e komunave për Paqe

Në Radio Okerwelle një program i Qendrës Paqes ishte për ngjarjen “Kryetarët e komunave për Paqe – Kryetarët e komunave për Paqe” dërguar.

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Radio Okerwelle: Ankthi dhe depresioni Selbsthilfegruppe në Braunschweig

Tonë Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick ka për të Radio Okerwelle ka marrë një ngarkesë në temën e ankthit dhe depresionit. Anëtarët e raportit grup mbështetje për përvojat e tyre me këtë sëmundje.

Ne shpresojmë se ky mision aktorë të tjerë të nxjerrë në pah mënyra të ndryshme, për të mirë e tyre Ankthi dhe depresioni marrëveshje.

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!).

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Politika e Refugjatëve …

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 26. Programi në gusht është rreth: Politika e Refugjatëve

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Zhvillimi i veprimit jo të dhunshme në Gjermani

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 25. Show përvjetor në janar, ne ishim mysafir special Dr. Wolfgang Hertle dhe kjo është e gjitha në lidhje me: Zhvillimi i veprimit jo të dhunshme në Gjermani

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Çfarë mund lëvizjen e paqes sot?

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 24. Sendung im Oktober geht es um: Çfarë mund lëvizjen e paqes sot?

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Luftërat dhe krizat …

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 23. Sendung im Oktober geht es um: Wie sieht die Friedensbewegung die gegenwärtigen Kriege und Krisen?

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Siri – një shtet të kalbur?

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 22. Sendung im Juli geht es um: Siri – një shtet të kalbur?

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: 1914 – 1. Lufta Botërore – Çfarë mund të mësojmë nga?

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 21. Sendung im Juni geht es um: 1914 – 1. Lufta Botërore – Çfarë mund të mësojmë nga?

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Unten der Mitschnitt der Sendung (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

PS: Die Grenzgänger aus Bremen holen längst vergessene Volkslieder aus Archiven und alten Büchern und interpretieren sie auf ihre unnachahmliche Art und Weise so, daß man ihnen ihr Alter nicht anmerkt. Lieder aus dem Ersten Weltkrieg

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Aktivist i paqes Bertha von Suttner …

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në tonë 20. Misioni në maj është rreth: Bertha von Suttner

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qendra Paqe në Radio Okerwelle: Të marshime Pashkëve …

Seria e Qendra Paqe Braunschweig e.V.Radio Okerwelle mbi tema të ndryshme në fushën e punës së paqes.

Në emisionin tonë mars është rreth: Të marshime Pashkëve

Data e re transmetimi është çdo e hënë katërt të muajit, në të 20:00 Clock dhe të enjten e mëposhtme në 10:00 Clock në radio Okerwelle.
Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!)

Më shumë shfaqje do të ndjekë!

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   
Faqet: 1 2 3 Tjetër

Faqja tjeter »

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.