13. BRAUNSCHWEIGER Selbsthilfetag …

Das Wetter war freundlich zu unses gab keinen Regen. Und der 13. Braunschweiger Selbsthilfetag war sehr erfolgreich

Noch einige Worte von Ines Kampen zu psychischen Erkrankungen

Link zum unserer Selbsthilfegruppe Angst & Depresion: SHG Angst & Depresion

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Forumi i ankthit grup mbështetje dhe depresioni në Braunschweig …

Shko në Forum: Forumi i ankthit grup mbështetje dhe depresioni Brunswick

Neckline:

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Radio Okerwelle: Ankthi dhe depresioni Selbsthilfegruppe në Braunschweig

Tonë Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick ka për të Radio Okerwelle ka marrë një ngarkesë në temën e ankthit dhe depresionit. Anëtarët e raportit grup mbështetje për përvojat e tyre me këtë sëmundje.

Ne shpresojmë se ky mision aktorë të tjerë të nxjerrë në pah mënyra të ndryshme, për të mirë e tyre Ankthi dhe depresioni marrëveshje.

Këtu është transkripti i transmetimit (por pa muzikë të bukur – GEMA!).

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

BRAUNSCHWEIGER Zeitung raportuar nëpërmjet grupit tonë të vetë-ndihmë…

SHG_BZ1
SHG_BT2

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Qasja në tonë ankth grup mbështetje dhe depresioni …

[Aktivizo Fullscreen – atëherë nuk parasysh njoftimin demo aq shumë]

Lidhje: Ankthi grup mbështetje dhe depresioni Brunswick

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Depresion …

depression

Përsëri dhe përsëri shpirti im është përçarëse,
Unë zermürbe mua me mendimet e mia.
Jeta është më befas çështje,
vetë-respekt ime nuk ulet fuqishëm.

Broken unë bëj tim duke luftuar vazhdimisht,
E ardhmja nuk duket të jetë.
Pyetje Unë imagjinoj gjithë jetën time,
Shpresoj se unë mund të aspirojnë vetëm.

Populli im Jammertal mbingarkuara,
ata nuk mund ta kuptojnë atë.
Të më kapë për shkëputur,
nuk japin besim.

Gjej Unë mund vetëm vetëm,
aufbaun ri në hapa të vegjël.
Feel suksesi do të jetë mirë,
Kam nevojë vetëm për edhe Traun!

Vetëm njerëz si-mendje mund të ndjehen,
çfarë ndjej në këtë kohë.
Vetëm ju mund të marrë mua,
nga shteti im mendore!

Kështu që unë shqyrtuar Self Help Group,
duke marrë ilaçe për mbështetje,
edhe terapi nuk është qitje mua,
E gjithë kjo më fitimprurës.

Koka ime – Raporti vdesin – Duke ditur,
ndjenja gut ende flet kundër tij.
Frohsinn humbur në rrugët e mia.
Por vetëm unë mbaj edhe vuajtjet e mia.

Pse ta bëni vetëm kaq u trondit,
tani e lumturisë ndihem asnjë gjurmë.
Unë duhet edhe të sipërmarrje në territorin e re,
kjo nuk është e mundur pa korrigjim.

Alkooli Unë duhet të dështojë,
ajo dampens vetëm pa objektiv të vërtetë!
Ai më ndihmon edhe në ditë të shkurtër,
por ai kurrë nuk është një valvul!

Shpresoj se unë kurrë nuk dua të humb,
jeta ime më bën gjithmonë por kuptim!
Edhe pse ai nuk ka në ditët e zymta,
Unë e di – Unë vij këtu për të shkuar mbrapa!

Unë mund të ndjehen vuajtjet e depresive,
të ndihmojë aq sa ndonjëherë shkon!
Mund Unë thjesht nuk e lë në harresë,
edhe në qoftë se unë ndihmoj diskrete.

Unë jam me vuajtjet e mia,
secili mbart pako e vet.
Çfarë peshon rëndë, Unë nuk mund të vendosë,
Askush nuk është me mua vetëm lagjes.

Elasticitetit të promovohen,
për të jetuar mirë, pavarësisht deficiteve.
E vetmja e mirë që unë dua të mbaj në mend,
Jap kuptim jetës sime.

CIAO Hans

PS: Elasticitetit = Resilience (reagim lateinisch, zurückspringen ', , Bounce ', Gjermane për elasticitetin) përshkruan tolerancën e një sistemi të çrregullimeve
Lidhje të grupit tonë të vetë-ndihmë: Selbsthilfegruppe Ankthi Depresioni Braunschweig

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Ynë ankthi mbështetjen e grupit dhe depresioni…

Që prej 1993 ekziston, tona Ankthi grup Mbështetje dhe depresioni në Braunschweig. Ajo është themeluar më pas me iniciativën e një të shqetësuar. Dhe ky grup ka mbajtur gjatë viteve – Ora me më shumë, ndonjëherë me më pak të përfshirë. Kjo është një “hapur” Grup, d.h. secili prej ankthit dhe depresionit sufferers mund të vizitoni, dhe pjesëmarrja është vullnetare.

Ne jemi viktima, shkëmbimit të përvojave me çështjen e ankthit dhe depresionit në grup. Këto diskutime rreth sëmundjeve të rënda është e qartë, se çdo person është i ndryshëm, dhe ankthi dhe depresioni nuk kanë të bëjnë me dobësinë e karakterit apo vetë-keqardhje.

Kështu, terapi për të mundshme, Droga dhe foli për rutinat e përditshme. Pra grupit tonë vetë-ndihmë jep kontakt me njerëz, të cilët vetë kanë përvojë me ankth dhe depresion dhe rrethanat e tyre.

Ndonjëherë është e vështirë, për të bërë këtë hap të parë, por nuk ka asnjë arsye që të turpërohet. Mjekët dhe terapistët, ne nuk mund të zëvendësojë atë!

Ne nuk mund të lagësht alkolikët, Njerëzit me psikozë, Mania Record ose çrregullim obsesiv-i sëmurë në grupin tonë, pasi ne kemi përvojë me këto sëmundje (ka ky grupe të tjera vetë-ndihmë).

Informacione të mëtejshme mund të gjeni në tonë Faqe Hyrëse.
Direkt në forum ajo shkon këtu.

Ankth nga hanskottke

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.