faqe e re shtëpia e ankthit tonë grup mbështetje & Depresion

Këtu është lidhja e drejtpërdrejtë ankthi dhe depresioni SHG

Përshëndetje Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

25 vjet Kibis: Kontakt, Informacione dhe këshilla në kategorinë e vetë-ndihmë Braunschweig

Që prej 25 Vite këshilluar Kibis në njerëz Braunschweig, kërkojnë ndihmë në një grup mbështetje. Me pyetje të ndryshme Kibis kërkuar këshilla përcolli në një grup mbështetje ose ndihmë profesionale. Kibis duke ndihmuar për të krijuar grupe të reja vetë-ndihmë dhe mbështetjen e grupeve ekzistuese.
Vetë-ndihmë peizazh ka ndryshuar shumë në dekadat e fundit. Zona subjekt i sëmundjes mendore ka marrë një hapësirë ​​shumë më të mëdha.
Mjetet moderne të komunikimit kanë hyrë dhe ndryshuar shkëmbimin e informacionit dhe rrjetëzim. ndryshimi brezi social gjithashtu ofron Grupin me sfida të reja.
Zona e vetë-ndihmë hapet gjithnjë e më shumë njerëz me një sfond të migrimit. Vullnetarët janë në dispozicion si in-veshje Setter për grupet e reja të vetë-ndihmë fituar, pa qenë pjesëmarrës. Dhe në këtë ndryshim për të treguar zonat e ndryshme, ku Kibis vepron.
25 Vitet e punës kompetent dhe të përkushtuar, ne duam me pagat e dërguara, shokët tanë, Mbrojtës dhe përkrahësit, festuar dhe ju ftojmë.

25 vjet Kibis

Udhëzues për grupet mbështetëse Braunschweiger 2015/2016

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

12. Selbsthilfetag në Braunschweig …

Çdo dy vjet Selbsthilfetag në Braunschweig vend. Grupe vetë-ndihmë nga sektorë të ndryshëm do të paraqesë veten dhe punën e tyre. Ynë frika grup mbështetje & Depresioni ishte sigurisht përfshira.
Koha ishte shumë e ndryshueshme, por ende kemi pasur një shumë të bisedimeve.
Ndonjëherë unë jam aq me anë të kokës, sa para kemi shpëtuar sigurimit shëndetësor përmes punës tonë vullnetare…

Këtu janë një Lidhje të grupit tonë të vetë-ndihmë

CIAO Hans

www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

11. BRAUNSCHWEIGER Selbsthilfetag 2013 …

Në mot të mirë, u zhvillua në treg karbonit në Braunschweig 11. Vendi Selbsthilfetag. Mbështetje Grupet paraqitur në stenda e tyre para se të punën e saj në fushën e vetë-ndihmë.
Këtu janë disa video klipe nga programi ngjarje:

Lidhje të Kibis (Kontakt, Informacione dhe këshilla në fushën e vetë-ndihmë): Kibis dhe 11. Selbsthilfetag Braunschweig 2013

Links BRAUNSCHWEIGER Zeitung:

 • "Vetë-ndihmë është si një politikë të sigurimit"
 • “Mbledh forcat – Grupi i hapur për të gjithë”
 • Lidhje të grupit tonë të vetë-ndihmë: Ankthi dhe depresioni SHG Braunschweig

  CIAO Hans

  www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

  10. Braunschweiger Selbsthilfetag në 18. Qershor 2011 …


  Shkarko Video ose MP3

  Këtë vit Brunswick Selbsthilfetag u zhvillua në tregun e karbonit. Këtu është transporti më i madh publik – Kam gjetur këtë vend më të mirë se sa herë të fundit para se bashkia e qytetit. Në video, tashmë shumë të shpjegohet nga grupet e vetë-ndihmë, kështu që unë nuk kam për të shkruar një shumë gjëra të reja. Pavarësisht motit të përzier shumë biseda interesante u zhvillua dhe secili kishte fun e tij.

  Pra faleminderit KIBIS!

  Unë vetë të marrë shumë vite në tonë ankth grup mbështetje & depresioni pjesërisht, dhe intervistuari im në video kanë pasur përvoja të ngjashme si unë: vetë-respekt ime është përmirësuar dukshëm dhe shkëmbimi me si-prekur më ndihmon shumë në problemet e mia të përditshme. Edhe pse problemet e mia aktuale janë aq urgjente, pastaj shkëmbimi me të tjera nga grupi ende forma, por një ruajtje shtesë stabilitetit. Ne jemi një “hapur” Grupi dhe secili prej ankthit dhe depresionit sufferers mund të marrin pjesë.

   
  Këtu përsëri dy Lidhje interesante:
  Bukë – Kontakt, Informacione dhe këshilla në fushën e vetë-ndihmë i Përbashkët Welfare Association Braunschweig

  dhe lidhja me tonë Ankthi grup Mbështetje & Depresioni Brunswick

  CIAO Hans

  www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

  Jonë grup vetë-ndihmë në Radio Okerwelle rreth ankthi dhe depresioni…

  Tani anëtarët tanë kishin Ankthi grup Mbështetje dhe depresioni mundësia, për të thënë në Radio Okerwelle diçka rreth ankthi dhe depresioni (U transmetua në 14.09.2010, 19:00 Orë). Iniciativa për të treguar erdhi nga Bukë (Kontakt, Informacion dhe këshillim në Selbshilfebereich Brunswick) nga.

  Ishte emocionuese për t'u ulur në një studio të radios dhe të flisni në mikrofon madhe. Por unë gjej, kjo është një shfaqje e mirë është regjistruar në temën e ankthit dhe depresionit në grupe për vetë-ndihmë. Dëshironi të dini diçka rreth ankthit dhe depresionit Ata të interesuar në grupe për vetë-ndihmë ose, e cila është shërbyer edhe me misionin.

  Këtu një transkript i transmetimit, e cila për fat të keq unë kam për të prerë nga copa e muzikës.


  Radio Okerwelle në 104,6 mënyrë, është i vetmi stacion, der 24 Dërgon orë në ditë, çështje kryesore e të cilit është raportimi i Braunschweig. Çdo lloj i klubit, Institucion, Institucion ose individ mund të paraqitet në një wishlist. Më shumë detaje mund të lexohet në Faqja e internetit e Radio Okerwelle.

  Përshëndetje Hans

  www.pdf24.org    Dërgo Neni tualëve PDF   

  Kjo faqe punëson Wavatars plugin nga Shamus Rinj.