Kamiskinan nyaeta hiji wangun kekerasan – “Kalayan abdi sorangan Dua Leungeun” | Lagu sakuliah dunya …

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Lagu: TTIP …

TTIP

Hey, nya di boardroom nu,
Anjeun complains ngeunaan kauntungan Anjeun?
Tapi saprak kuring datang lalaunan di ngamuk,
Anjeun hoyong naon – alatan kuring teu.

Liberal bakal jadi trade Anjeun,
Free sakabeh wates,
TTIP brings parobahan anjeun,
Pikeun urang geus siksa a.

Ladenan sareng barang,
Tanpa wates dina lalu lintas,
Anjeun hoyong bari nyimpen naon,
Norma jeung standar New solln ago.

Naha dina Podomoro atawa ubar,
Services Public jeung Budaya,
Dina foreground hijina kauntungan Anjeun,
Pikeun kaunggulan Anjeun ngan.

Keragaman budaya,
Kurban anjeun duit,
Daérah kudu ngambah,
Sanggeus dunya kauntungan Anjeun.

Negotiating Anjeun balik panto,
Ti Protection Sipil no renik,
Naon solln dangong ieu,
Pausahaan eta mantuan ngan.

Puncak covenant ieu,
Arbitrase pangadilan di diréktur sorangan,
Pikeun warga no soundness,
Teu ngan hegemony Anjeun.

Globalisasi nyaeta ngumumkeun,
Simplifies aliran barang,
Pikeun kapuasan gede Anjeun,
Kuring dina kacang.

Naha harga buku, Theatersubvention,
Klorinasi hayam atawa ayana ministrations,
Dina sagala, nyaho aturan geus,
Pikeun warga sadaya nyumput.

Pangadilan arbitrase aya hit badag,
Mandang masakan nagara,
Judgment ahli tinimbang kaadilan sadaya,
Anu anjeun lakukeun dieu beurat lengkep salah.

Kendang nutup jeung TTIP langsung,
Hungkul teu leuwih di USA,
Cacah Éropa anjeun salaku Werteort,
Disebutkeun anjeun geus henteu deui aya pas.

Hello Hans

www.pdf24.org    Sende Artikel Hawking PDF   

Situs ieu employs nu Plugin Wavatars ku Shamus Young.