totoan – kita nggawe reaksi chain ing April 24…

am 24.April 2010 menyang 120 sing kawangun km chain manungsa dawa saka tanduran Brunsbüttel kanggo tanduran daya nuklir Krümmel minangka tandha nyengsemaken marang tetanduran daya nuklir- motto: “mati tetanduran daya nuklir”. Lan iki rong minggu sadurunge pemilihan ing North Rhine-Westphalia lan rong dina sadurunge mengeti saka bilai Chernobyl!
Chain manungsa kanggo saka 14.30 nonton kanggo 30 sing menit lan program warni tumindak kanggo bisa dileksanakake concomitantly.

informasi luwih lengkap bisa ing Tangan-ing kaca ngarep ausgestrahlt.de njaluk.
iki nggambaraké, sing bisa ana ing sepur khusus kanggo tumindak lan sing bisa nggawe iklan dhewe kanggo tumindak: brosur, posters, Großplakate, layang chain, Kinospots, Lokalpresse, ngatur bus…

Route lan wektu lan persediaan saka Regions ing bagean route bisa kene ndeleng!

Malah chain, ngendi wong ing kadohan saka kira-kira limang meter sing, iku sukses. iki bakal 24.000 wong needed. Nanging mesthi, chain uga bisa nyiyapake cedhak. Banjur tumindak punika saestu ageng.

Saben counts meter! Saben counts wong! sampeyan zählst! Sing apa .ausgestrahlt titik wayang kanggo 120 kilometer Tindakan- lan chain manungsa ing 24. April. minangka. 50 detik, diprodhuksi lan katuntun dening sutradara Munich karo support aktif sawetara rolas .ausgestrahlt-aset. Kene titik wayang, ing ya sing bisa kurban ing film favorit – Spot download saka server lan bisa. ngobong kanggo DVD!(Kanggo rincian ing website)

Count kula ing – lan sampeyan???

CIAO Hans

www.pdf24.org    Kirimi artikel Peringkat PDF   

Tags: ,

Ninggalake Reply

XHTML: Sampeyan bisa nggunakake iki tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Situs iki ngandhut ing Wavatars plugin dening Shamus Young.